Osnovna škola: Jovan Jovanović ZmajНастава у време пандемије - страница са информацијама


Новости у нашој школи


Клуб за учење

Клуб за учење ради при школској библиотеци. Таблети за ученике су доступни и за време наставе и после наставе.

  

  


Светски дан здравља

У ОШ,,Јован Јовановић Змај" у Сурдулици 7 .04.2022. обележен је Светски дан здравља Тим поводом ученици 2. разреда и деца Припремног предшколског одељења припремили су пригодан програм. Захваљујемо се доктору Славиши Костић који се одазвао нашем позиву и том приликом ученицима одржао предавање о здрављу. Обележавању овог дана присуствовала је и директорка школе Јасмина Благојевић.

  

  


Угледни час из Света око нас у другом разреду

Учитељице другог разреда ОШ,,Ј.Ј.Змај"- Мирославка Стаменовић и Даница Младеновић су са својим ученицима одржале угледни час из предмета Свет око нас. Наставна тема часа је -Годишња доба,а часу је присуствовала директорка школе Јасмина Благојевић.

  

  


Пажљивкова смотра 2022.год.

23.03.2022. године у сали ОШ,,Јован Јовановић Змај" одржано је такмичење Општинска смотра- Пажљивкова смотра 2022 за ученике првог и другог разреда. Ученици другог разреда ОШ" Јован Јовановић Змај "освојили су друго место.

  

  


Пажљивкова смотра 2022.год.

Колектив ОШ"Јован Јовановић Змај", на челу са директорком Јасмином Благојевић, у сарадњи са Агенцијом за безбедност реализовала је "Пажљивкову смотру" и још једном се показала као изузетан домаћин.

  

  

Архива...