Osnovna škola: Jovan Jovanović ZmajНастава у време пандемије - страница са информацијама


Новости у нашој школи


Платформа Чувам те

  

  


ПРИЈАВЉИВАЊЕ

ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА НА ПОРТАЛУ И У ШКОЛИ У току је пријављивање ученика за полагање пријемних испита за упис у средње школе и образовне профиле за које је неопходан услов да кандидат положи одговарајући пријемни испит. Пријава се врши електронским путем преко портала Моја средња школа ( mojasrednjaskola.gov.rs ) од 12-15.04.2021. године. Пријава се врши и непосредно у средњој школи која спроводи пријемни испит подношењем пријаве у четвртак и петак 15. и 16.04.2021. године од 9-16 часова. Пријава у средњој школи се подноси искључиво на обрасцу који може и да се одштампа са линка: https://mojasrednjaskola.gov.rs/Cir/Prijemni-Ispiti/Informator Родитељ, односно други законски заступник ученика, који пријаву предаје непосредно у школи, попуњава образац у два примерка, од којих један остаје у средњој школи, а на другом средња школа потврђује пријем пријаве и тај примерак предаје родитељу, односно другом законском заступнику као доказ да је предао пријаву. Накнадни рокови за пријављивање за полагање пријемних испита нису предвиђени.

  
  


ОШ ,,Ј.Ј.Змај"

Некада ученик наше школе, а сада велики стручњак и човек - др Саша Станојковић - хирург. Погледајте видео на нашој Фцб страници: https://fb.watch/4P6Kai2u1y/

  
  


Информација за родитеље

у вези са еЗаказивањем термина за упис и тестирање детета у ОШ И ове године родитељи / други законски заступници који су грађани Републике Србије могу електронским путем да закажу на Порталу еУправа термин за упис и тестирање детета у основну школу покретањем услуге еЗаказивање термина за упис и тестирање детета у ОШ. Потребно је да: - Будете регистрован корисник, односно имате креиран налог на државном порталу за електронску идентификацију eID.gov.rs - Покренете услугу на Порталу еУправа (Услуге → Образовање → еЗаказивање термина у ОШ) - Закажете термин у школи којој Ваше дете територијално припада Приликом уписа није потребно да прилажете документа, јер ће их школа прибавити по службеној дужности, и то: - Извод из матичне књиге рођених - Уверење о пребивалишту - Уверење о похађању припремног предшколског програма - Потврду о обављеном лекарском прегледу – лекарско уверење* * Изузетак је само лекарско уверење уколико сте преглед обавили код приватног лекара. Напомена 1: Термин можете да откажете 24 часа раније. Уколико не откажете термин и не дођете у заказаном термину у школу, систем Вам неће дозволити да наредних 14 дана резервишете нови термин за упис и тестирање детета у основну школу електронским путем. У том случају, родитељи ће морати директно да се обрате школи и закажу нови термин. Напомена 2: Уколико имате додатна питања и недоумице у вези са заказивањем термина, обратите се контакт центру на 011/73-505-57. Телефонска подршка доступна је од 22. марта 2021. године и током трајања уписа у основне школе сваког радног дана од 7.30 до 15.30 часова.

  
  


Упис 2021

  
  

Архива...