Osnovna škola: Jovan Jovanović ZmajНастава у време пандемије - страница са информацијама


Новости у нашој школи


Дани јабуке 2

Дани јабуке још увек трају у 3.разреду у нашој школи. Придружује се и друга група заједно са директорком и изради паноа.

  

  


Октобар

Октобар је на наша врата ушао кроз машту четвртака!

  

  


ЛИКОВНИ И ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС

ОШ „Јован Јовановић Змај“ у Сурдулици расписује литерарни и ликовни К О Н К У Р С За ученике основних школа Србије и окружења на тему: „Подељена туга, упола је мања; подељена срећа, два пута је већа“ Јован Јовановић Змај Најбољим радовима биће уручене пригодне награде (у виду диплома и књига) за освојена прва три места на манифестацији поводом обележавања Дана школе, 24. новембра 2020. године у ОШ ,,Јован Јовановић Змај“ у Сурдулици. Стручни жири ће доделити награде најбољим пристиглим литерарним и ликовним радовима у две категорије: нижи узраст (ученицима 1-4. разреда) и виши узраст (ученицима 5-8.разреда). Ликовне и литерарне радове слати поштом на адресу: Основна школа ,,Јован Јовановић Змај" (за конкурс) Дринске дивизије бр.6 17530 Сурдулица Литерарни радови морају бити обавезно откуцани, не дужи од 3.500 карактера, у фонту Times New Roman 12. Техника израде ликовних радова је слободна. Сви радови морају бити потписани пуним именом, презименом и разредом ученика, затим називом, адресом, телефоном школе и именом и презименом предметног наставника и достављени до 16. новембра 2020. године. Контакт тел. 017/ 815-250

  
  


ДАН ЈАБУКЕ

Ученици III разреда су са својим учитељицама, директорком и педагогом школе на часу Пројектне наставе обележили ,,ДАН ЈАБУКЕ" 20.10.2020. год.

  

  


Библиотека

Ученици трећег разреда су са својим учитељицама 16.10.2020. реализовали наставну јединицу из Српског језика Хајди, Јохане Спири у школској библиотеци. Упознали смо се са начином рада библиотеке. Ученици су изразили задовољство што могу користити књиге из наше, школске библиотеке.

  

  

Архива...