Osnovna škola: Jovan Jovanović ZmajНовости у нашој школи


Моје је право да живим срећно и здраво

Ученици трећег разреда и деца из ППП-а, поводом Дечје недеље, посетили су ,,Фабрику хлеба и млека", као и ,,Еко пак" - фабрику производње флексибилне и папирне амбалаже.

  

  


Обука за наставнике и ученике

Улога и подршка вршњака у оквиру пројекта Заједно ка средњој школи - подршка деци из осетљивих група у преласку у средњу школу. Циљеви обуке: унапредити знање наставника и ученика о вршњачкој подршци у учењу. Креирање плана активности вршњачке подршке и каријерног вођења. Ученици: Салимовић Лоретино и Рамановић Вилијам 28. и 29. априла у Врњачкој Бањи

  

  


Бесплатни курсеви из математике и програмирања

Министарство просвете, науке и технолошког развоја и „Центар за младе таленте” Нови Сад потписали су Меморандум о сарадњи за организовање бесплатних онлајн обука где се ученицима основних и средњих школа пружа могућност стицања широког знања из области математике и програмирања. Више информација на следећој адреси: http://www.mpn.gov.rs/u-toku-upis-na-besplatne-onlajn-obuke-iz-matematike-i-programiranja/ Пријава: www.cmt.edu.rs/CMTOnlineRegistration/Register.html

  
  


Републичко такмичење

Републичко такмичење истраживачких радова у Београду. Учесници: Видосављевић Петар, треће место из хемије, Ристић Војислав, треће место из историје и запажено место Јовић Милице из српског језика.

  

  


Распуст +

Због ниских температура и епидемије грипа, распуст се продужује још једном, а настава почиње у понедељак, 16.1.2017. године. Продужетак распуста важи за све основне и средње школе на територији Општине Сурдулица.

  
  

Архива...